close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    تازه های دیجیتال مارکتینگ

    بازدید : 2110
    چهارشنبه 12 شهريور 1399 زمان : 22:12

    سئو تکنیکال یکی از بخش های مهم پروسه بهینه سازی سایت بوده و از جمله مواردی است که یک کارشناس سئو باید به آن تسلط کامل داشته باشد.
    سئو تکنیکال وبسایت، اولین قدمی است که یک کارشناس سئو پس از قبول و شروع یک پروژه باید برای آن برنامه ریزی کند. گرچه متخصصان سئو با توجه به میزان اشراف خود به مباحث فنی، وضعیت سایت و همچنین هدف کارفرما برای سئو‌ فنی سایت چک لیست های مختلفی دارند، اما همه آن ها در رعایت و پیاده سازی یکسری اصول اولیه باهم توافق دارند.

    در این مقاله من قصد دارم ۱۰ مورد از مهم ترین اصول و قواعد سئو فنی سایت که هر متخصص سئویی در هر سطحی باید آن را به عنوان بخشی از چک لیست خود مدنظر داشته باشد را عنوان کرده و به بررسی هر مورد به طور کاربردی بپردازم.

    سئو تکنینکال تعیین کننده بخش بزرگی از موفقیت پروژه شماست، چرا که بدون زیر ساخت درست، مابقی استراتژی های سئو اثر بخشی خود را از دست خواهند داد.

    هدف اصلی اجرای سئو تکنیکال در وب سایت، آماده کردن سایتی است که در مرحله اول برای ربات‌های موتور جستجو به راحتی قابل درک و بررسی باشد و همچنین کاربر بتواند نیاز خود را برطرف کرده و در استفاده از یخش های مختلف سایت دچار مشکل نشود.

    برای سئو تکنیکال بر روی چه مواردی تمرکز کنیم:

    ۱) سرعت سایت، مهم ترین عامل!

    طبق گفته گوگول، سرعت سایت در کنار موبایل فرندلی بودن یکی از مهم ترین فاکتورهای موجود برای رتبه دهی به وب سایت یا مطلب شما می‌باشد.
    چرا؟
    چون یکی از اهداف گوگل از بدو تاسیس بهبود تجربه کاربری بوده است. در وب گردی همه ما دوست داریم مطلب مورد نظرمان به سرعت برای ما نمایش داده شود. این دقیقا همان لحظه ایست که ما دوست نداریم برای مطالعه یک مقاله ۱۰ ثانیه به صفحه نمایشگر خود خیره بمانیم.

    سئو فنی سایت

    طبق گفته گوگل زمان ایده آل برای بارگزاری مطلب شما باید زیر ۳ ثانیه باشد، پس بدون درنگ سعی کنید اول سرعت سایت خود را آنالیز کرده و سپس خطاها و مشکلات موجود را با کمک تیم فنی رفع کنید.
    معمولا مشکلات سرعت سایت مخصوصا در سایت های وردپرسی مربوط به قالب سایت، افزونه ها، عکس ها، المان های تصویری،css و … می‌باشد.

    برای آنالیز سرعت سایت خودتان به شما توصیه می شود از سایت GTmetrix و google insights استفاده کنید. این دو سایت با آنالیز سایت، پیشنهادات بسیار خوبی برای بهبود سرعت سایت در اختیار شما قرار می‌دهند.

    ۲) ربات ها باید بفهمند!

    گوگل برای مشاهده وب سایت شما و همچنین مطالب تازه ای که منتشر کرده اید از ربات هایی که به آن خزنده یا crawler گفته می‌شود استفاده می کند.
    این ربات ها علی رغم هوشمندی بالا، توانایی بسیار بالایی برای گردش میان سایت شما ندارند، برای همین ما با قرار دادن لینک های داخلی و (خارجی) باید راه را به آن ها نشان دهیم.

    برای این کار لینک سازی اصولی بین صفحات سایت، قرار دادن مقالات مرتبط، نشان دادن صفحات پرمخاطب و با اعتبار صفحه بالا و در نهایت صفحات خرید، می‌تواند علاوه بر هدایت مخاطب به صفحات هدف و بهبود نرخ تبدیل، به کرالرهای گوگل نیز برای چرخش بین صفحات سایت کمک کند.

    نکته: برای نشان دادن و جلب توجه گوگل به مطالب جدید سایت باید لینک مطلب یا صفحه جدید خود را توسط ابزار سرچ کنسول به رویت خزنده ها برسانید.
    در هفته های آتی روش های درست لینک سازی داخلی را نیز تحت همین عنوان با هم بررسی خواهیم کرد.

    ۳) فایل robot.txt چرا مهم است؟

    ربات های موتور جستجو همانطور که گفته شد نقش مهمی برای معرفی یک سایت به موتورهای جستجو مثل گوگل را بر عهده دارند. یک وبمستر و کارشناس سئو خوب همیشه تغییرات این ربات ها و الگوریتم ها را باید رصد و با توجه به آن سایت خود را بهینه سازی کند. یکی ار مهم ترین کارهایی که ما به عنوان یک کارشناس باید به انجام آن مسلط باشیم، اجازه دسترسی یا عدم دسترسی به این ربات ها برای مشاهده بخش های مختلف سایت می باشد.
    چگونه؟ با استفاده از فایل robot.txt

    شما با درج دستورات خاص در این فایل می‌توانید به ربات های جستجو بگویید که کدام صفحات، فایل ها و بخش های سایت را رصد کرده و یا از آن عبور کند. اگر این فایل درسایت شما موجود نباشد کرالر های گوگل می‌توانند تمام بخش های سایت شما را ایندکس کنند که این اصلا اتفاق جالبی نیست.
    نکته: این فایل باید روت اصلی هاست شما قرار بگیرد.

    ۴) صفحات ۴۰۴ و مطالب تکراری!

    صفحه ۴۰۴ را که همه ما با آن آشنایی داریم، یکی از صفحات بسیار مهم از دید کاربر و گوگل می‌باشد. شما باید یک صفحه ۴۰۴ بهینه و زیبا طراحی کنید و کاربر را به بخش های دیگر سایت هدایت کنید.

    برای توضیح بهتر صفحات ۴۰۴ ادامه این موضوع را با مثال جلو خواهم برد:
    فرض کنید شما پروژه فروشگاه اینترنتی محصولات ایفون را برای سئو قبول کرده اید. یکی از محصولات شما آیفون x میباشد که برای آن (رنگ ها و حافظه های مختلف) صفحه فرو مجزایی طراحی کرده اید. اگر این محصول را تمام شده باشد و کارفرما به هردلیلی این صفحه را (به اشتباه) پاک کرده باشد، کاربر با کلیک بر روی این محصول وارد صفحه ۴۰۴ خواهد شد.

    اگر به صورت پیش فرض صفحه ۴۰۴ شما همانند نماد زیر باشد، متاسفانه باید بگویم که شما مشتری خود را از دست داده اید.

    چک لیست سئو فنی سایتاما اگر با طراحی صفحه ۴۰۴ کاربر را بتوانید به صفحات اصلی خود یا ارائه پیشنهادات ویژه برای خرید گوشی موبایل هدایت کنید، توانسته اید به شکل قابل توجهی این مشکل را رفع کرده و مشتری را همچنان در سایت خود نگه دارید.
    یکی دیگر از راه های رفع این مشکل این است که با استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ کاربر را به محصولات و صفحات مشابه دیگر هدایت کنید.

    محتوای تکراری

    یکی دیگر از مشکلاتی که معمولا در سایت های فروشگاهی نیز به وفور اتفاق می‌افتد بحث محتوای تکراری یا به اصطلاح duplicate content می‌باشد.
    این قسمت را هم با مثال برای شما شرح می‌دهم:

    فرض کنید شما همان گوشی موبایل که با آن آشنا شدید را در فروشگاه اینترنتی خود می‌فروشید. ۵ گوشی ایفون x با رنگ ها و حافظه های مختلف که تماما ویژگی مشابه یکدیگر دارند.
    به صدا در آمدن زنگ خطر، محتوای تکراری!
    برای رفع این مشکل به شما توصیه می‌شود از تگ کنونیکال یا ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید. تا دچار محتوای تکراری در سایت خود نشوید.

    ۵) بهبود امنیت وبسایت ضروری است

    گوگل به شدت نسبت به امنیت سایت ها حساس است، دلیل آن هم این است که گوگل به دنبال بهبود تجربه کاربر می‌باشد و یک بخشی از این تعامل، حفظ اطلاعات کاربر و فراهم کردن بستری امن برای او می‌باشد.
    نمیدانم تا به امروز با سایت هایی که هک شده اند برخورد داشته اید یا خیر.
    گوگل تقریبا تمام سایت هایی که هک شده اند را به شکلی تحقیر آمیز در سطح وب به کاربران دیگر معرفی می‌کند که این موضوع موجب از بین رفتن مخاطب ها و کاربران این سایت ها خواهد شد.

    سئو تکنیکال ساده

    این موضوع در کنار افت رتبه ای که گوگل برای این سایت ها در نظر میگیرد می‌تواند به راحتی یک کسب و کار را از بین ببرد!
    حالا برای بهبود امنیت سایت چه کار کنیم؟
    استفاده از پروتوکل امنیتی ssl همان چیزی است که شما (حداقل) باید در پی اجرای آن بر روی وب سایت خود باشید این پروتوکل وب سایت شما را به جای http با https نمایش داده و اطلاعات سایت و کاربران را به شکل موثری حفظ خواهد کرد.
    جالب است بدانید این پروتوکل توسط ملکه امنیت گوگل خانم پریسا تبریز معرفی شده است. شما می‌توانیدبرای فعال سازی این پروتوکل با پشتیبانی هاست خود تماس حاصل فرمایید.

    ۶) نقشه سایت را جدی بگیرید

    نقشه سایت یا site map یکی دیگر از فایل هایی است که به بهبود عملکرد ربات ها در سایت شما کمک خواهد کرد.
    سایت مپ فایلی است که تمام لینک های سایت شما به شکلی مرتب و قائده مند در آن قرار می‌گیرد، تا ربات ها بتوانند به راحتی در سایت شما خزش کنند و مطالب را ایندکس کنند.
    اگر سایت شما از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کند شما می‌توانید به راحتی افزونه xml site map را نصب کنید، تا این بخش از چک لیست شما نیز کامل شود.

    ۷) استفاده از اسکیما (schema)

    یکی از مواردی که می توان گفت در یک سال اخیر در سرپ فارسی بین سایت ها رواج پیدا کرده است همین موضوع اسکیما می‌باشد. وجود اسکیما در کدقالب چند میزبت خیلی خوب برای سایت شما به ارمغان می آورد:

    ـ اسکیما باعث می‌شود موتور جستجو درک بهتری از ساختار و محتوای سایت شما دریافت کند.
    ـ به دلیل ایجاد تمایز بین سایت های دارای اسکیما و سایت های فاقد آن، این سایت ها به صورت کلی نرخ کلیک بالاتری تسبت به رقبا دارند.

    اسکیما انواع مختلفی دارد که از میان آن می‌توان به rich snippet، rich result، rich cards و … اشاره کرد.
    نکته: برای استفاده از اسکیما بر روی سایت خود دقت داشته باشید که باید حتما باید آن را بر روی صفحات مختلف سایت خود شخصی سازی کنید.

    ۸) آدرس صفحات مختلف را یکپارچه کنید

    یکی دیگر از کارهایی که باید در سایت انجام دهید یکپارچه سازی لینک ها می‌باشد، گرچه اینکار تاثیر خیلی بالایی بر روی سئو سایت شما ندارد(مثل تعداد h1 و …) اما به یکدست شدن و فهم راحت تر کرالر های گوگل از سایت شما کمک شایانی می کند.
    برای این کار به شما چند توصیه دارم:

    اگر از url انگلیسی قرار است استفاده کنید آن را در کل سایت پیاده سازی کنید و اگر قرار است فارسی استفاده کنید نیز همینطور.
    اگر حوزه کاری شما دارای کلماتی است که در زبان انگلیسی معادلی ندارد بهتر است url های خود را به شکل کوتاه و همچنین به زبان فارسی بگذارید.
    برای تولید url انگلیسی به شما توصیه می‌شود از گوگل ترنسلیت استفاده کنید، با تمام غلط هایی که ممکن است این متجرم داشته باشد اما به خود گوگل تعلق دارد.
    به طول url خود دقت کنید، url ها نباید خیلی کوتاه و خیلی طولانی باشند.

    ۹)مسیر سایت یا بردکرامب (Breadcrumbs)

    برد کرامب یک منوی کوچک می‌باشد که معمولا در بالای سایت شما قرار میگیرد و به کاربر می‌گوید از چه صفحه ای وارد شده چه صفحاتی را در گذشته دیده و الان در چه صفحه ای قرارد دارد به این عکس دقت کنید:

    بهبودرتبه با سئوفنی سایت

    وجود برد کرامب در سایت از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که به کاربر مسیرش را نشان داده و اگر او بخواهد به برای مثال به ۳ صفحه قبل بازگردد به راحتی با ۱ کلیک می‌تواند این کار را انجام دهد. جدا از آن به ربات های گوگل این امکان را می دهد که به راحتی فرایند کراول و ایندکس خود را انجام دهند.

    ۱۰) وجود ساختار ریسپانسیو!

    با استفاده از طراحی واکنش گرا یا responsive design سایت شما در هر پلتفرمی با اندازه و سازی مناسب به کاربر نمایش داده خواهد شد. با این کار دیگر کاربر نیازی به زوم کردن یا از زوم خارج کردن سایت شما ندارد.
    برای مثال به تصاویر زیر دقت کنید:

    برای ریسپانسیو کردن سایت ورد پرس می توانید از افزونه های wptouch و siteOrigin استفاده کنید. در ضمن برای اطلاع از این که سایت شما ریسپانسیو هست یا خیر می‌توانید از ابزار xrespond استفاده کنید.

    جمع بندی

    در این مقاله من سعی کردم ۱۰ نکته مهم سئوتکنیکال را که هر کارشناس سئویی باید نسبت به آن آگاهی داشته باشد را به طور کامل برای شما عزیزان مطرح کنم. به شما توصیه می‌کنم اگر قصد دارید پروژه ای را شروع و یا سایت شخصی خود را سئو کنید حتما به این موارد دقت داشته باشید، چرا که سئو فنی سایت زیر ساختی مهم برای فعالیت های بعدی شما چه در بخش off-page و چه on-page محسوب خواهد شد.

    رمز و راز شرط بندی ورزشی
    برچسب ها سئو تکنینکال ,
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : -1

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 12
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 9
  • بازدید کننده امروز : 7
  • باردید دیروز : 136
  • بازدید کننده دیروز : 137
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 150
  • بازدید ماه : 236
  • بازدید سال : 236
  • بازدید کلی : 37714
  • کدهای اختصاصی